9x originele Valentijnscadeaus

9x originele Valentijnscadeaus

Ben jij op zoek naar een origineel Valentijnscadeau? Zoek niet verder! In deze blog geven we je 9 groene cadeautips waarmee jij het groene plantenhart van jouw Valentijn kan veroveren.

 

1. De Hartjesplant

Maak kennis met de Casanova onder de kamerplanten. Valentino de Hoya Kerri. Deze babyplant staat beter bekend als de hartjesplant en wij snappen wel waarom. Onze Valentino is een échte hartendief en dus een perfect klein Valentijnscadeautje voor wanneer je iemand wil versieren. En ohja, deze Hoya Kerri is een kamerplant die hart-stikke makkelijk om te verzorgen. Mooi man!

 

2. Bakkie pleur?

Voor de echte koffiesnobs onder ons hebben we een ideaal Valentijnspakket. Geef Paultje het koffieplantje (Coffea Arrabica) met de befaamde Man met Bril koffiecups cadeau. Dan is jullie volgende koffiedate een gegarandeerd succes. Wat Paultje in zijn koffie drinkt? Wat water en plantenvoeding alsjeblieft.

 


3. De perfecte combo?

  Als je denkt aan Valentijnscadeaus denk je natuurlijk al snel aan chocola. Maar wat is er nou beter dan Chocola? Juistem. Chocola én planten. In dit verwenpakket zit een zak bomvol limited edition, vegan Hands of my Chocolate bites, twee heerlijke repen en onze knappe Marty de Areca palm. En geloof ons, dat is de perfecte combo.

  Marty de palm - Areca palm | Plantsome 


  4. Een goede nachtrust

   Dat is heel wat waard, toch? Zaag jij of je partner hele bossen om ’s nachts? Dan is Anny de Ananasplant het ideale Valentijnscadeau wat je moet hebben. Deze plant maakt namelijk speciale enzymen aan die tegen snurken zouden moeten helpen. Sweet dreams are made of.. Anny!

   Anny de Ananasplant (Ananas mi Amigo) | Plantsome 


   5. De Babyboomers

    Misschien is het wat vroeg om aan een gezinsuitbreiding te denken of wil je juist wat oefenen? Dan is dit babyplantenpakket precies het cadeau wat jij aan je Valentijn moet geven. Dit leuke cadeaupakket zit potjevol 3 poepige babyplantjes. Akoetsjiekoetsjiekoe!

    Babyplantenpakket | Plantsome 


    6. Prik ‘m er maar in!

     Is je Valentijn de laatste tijd een beetje prikkelbaar? Dan is Bob de Cactus misschien een leuke cadeautip om een subtiele hint te geven. Bonus: deze plant is nauwelijks dood te krijgen. Bob drinkt namelijk met mate. De ideale kamerplant voor iemand met ehm.. lichtgroene vingers.

     Bob de Cactus | Plantsome

      

     7. Bouwen met Boris

      Ben jij van de actieve cadeaus? Dan is Boris het terrarium het perfecte plantenproject en je ideale wingman. Dit Valentijnscadeau zet je namelijk zelf in elkaar. Zo kan je lekker met elkaar friemelen in de aarde. Vieze vingers schrikken jou niet af, toch?

      Is Boris iets te bol voor jou? Bekijk Bruno ons kleinere terrariums eens.

      Boris het terrarium | Plantsome 


      8. Een groen guppie

       Onze Alfie staat officieel bekend als de Marimo moss ball. Dit groene guppie is het perfecte Valentijnscadeau voor als je een goudvis een te grote verantwoordelijkheid vindt. Deze mosballen zijn namelijk levende wezen en kunnen wel 100 jaar oud worden! Het enige wat je hoeft te doen is af en toe Alfie's water verversen. Lang zal hij leven!

       Alfie Marimo moss ball | Plantsome 


       9. Box ouwe

        Oké we snappen het. Een Valentijnscadeau kopen is soms knap lastig. Maar wat nou als je iemand gewoon lekker zelf laat kiezen? In onze Giftbox zit Fred, ons mini-luchtplantje en een giftcard waarvan je het bedrag helemaal zelf mag bepalen. Zo kan je nooit naast zitten.

        Giftbox - giftcard | Plantsome 

         

        Heb je nog meer cadeau-inspiratie voor Valentijn nodig? Hier vind je al onze groene amigo’s die maar al te graag Cupido voor je willen spelen.

        Verder lezen

         ... ...