Alles over betalen

Wil je weten op welke manier jij kunt betalen? Hieronder vind je de vragen die veel gesteld worden door onze klanten met betrekking tot betalen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of WhatsApp ons gerust, we helpen je graag!

Op dit moment kan je bij ons met iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Mister Cash, Sofort betalen. Mis je een betaalmethode, laat het ons dat even weten!

Achteraf betalen (op factuur) is mogelijk voor bedrijven met een geldig KVK nummer voor orders vanaf €250,- excl. BTW. Stuur een mailtje naar business@plantsome.com en dan maken wij handmatig een order voor je aan, waarna jij een offerte in je mailbox ontvangt.

Op factuur betalen is mogelijk voor bedrijven met een geldig KVK nummer voor orders vanaf €250,- excl. BTW. Stuur een mailtje naar business@plantsome.com en dan maken wij handmatig een order voor je aan, waarna jij een offerte in je mailbox ontvangt. Voor orders onder de €250,- kan je natuurlijk wel een bestelling plaatsen via het normale afrekenproces door gebruik te maken van voorafbetaling (iDeal, creditcard, etc.). Je ontvangt de factuur dan direct na het plaatsen van de bestelling in de mail.