Geef een groen & duurzaam cadeau

Een plant cadeau geven is de beste manier om een groeiende relatie of een duurzame toekomst te stimuleren. Plus, wie vindt het nu niet leuk om een plant te ontvangen?

Daarom maken wij het al sinds 2015 zo eenvoudig mogelijk voor bedrijven om een plant cadeau te doen. Of een giftcard, zodat de ontvanger zelf kan kiezen.

20, 200 of 2000 stuks, je kan bij ons terecht. Inclusief het personaliseren met jouw merkuitstraling.

Bekijk de catalogus Of neem contact op

Onze groene cadeaus

Originele cadeautips voor je collega’s, klanten en andere zakelijke relaties.

Naast dat planten gewoon onwijs leuk zijn om naar te kijken, zijn ze nóg leuker om te geven! Deze groene cadeaus groeien met je mee en voegen sfeer toe aan de omgeving van degene die jij gaat verrassen.

Bekijk catalogus

Personaliseer het cadeau en laat jouw merk spreken

We hebben verschillende manieren waarop we jouw merk kunnen laten zien op het cadeau. Van een goed geplaatst logo tot een volledige wrap of verpakking.

Een kaartje of flyer is altijd goed! Daarom kan verschillende formaten kiezen en laten personaliseren met jouw logo op ons standaard design óf je eigen ontwerp aanleveren!

Steek ’m erin! Een plantensteker zorgt ervoor dat jouw merk altijd bij de plant blijft. Je kunt deze personaliseren met je eigen logo of boodschap! Wel zo leuk.

Bij planten of terrariums heb je ook de optie om de pot te laten bedrukken of de kurk te branden met jouw logo. Zo is jouw merk voor eeuwig verbonden met het cadeau.

Aha. Daar komt de giftbox uit de mouw.. kuch, sleeve! Zo kan je een gepersonaliseerde giftbox cadeau doen.

Voorbeelden van onze groene cadeau's

We hebben verschillende cadeau-opties waar je uit kunt kiezen. Hier een selectie van de meest gekozen opties:

1. Giftbox met Plantsome giftcard: Een mooie verpakking in brievenbus-formaat met daarin een klein plantje genaamd Fred en een giftcard met een waarde naar keuze. Zo geef je een uniek cadeau waarbij de ontvanger zelf een plant uit kan kiezen.

2. DIY plantenterrarium: Hoe leuk is het om iets te geven waar de ontvanger zelf mee aan de slag kan? Met een DIY terrarium-kit ontvang je alle benodigdheden om zelf jouw eigen terrarium in elkaar te zetten. Inclusief instructies natuurlijk.

3. Plant inclusief sierpot: Het cadeau waarmee je direct een groene indruk achterlaat. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is uitpakken, neerzetten en genieten.

Alle bovenstaande opties hebben personalisatie mogelijkheden.

Neem contact op

Deze bedrijven gingen je voor

Veelgestelde vragen

Kan ik op factuur betalen?

Op factuur betalen is mogelijk voor bedrijven met een geldig KVK nummer voor orders vanaf €250,- excl. BTW. Stuur een mailtje naar business@plantsome.com en dan maken wij handmatig een order voor je aan, waarna jij een offerte in je mailbox ontvangt.

Voor orders onder de €250,- kan je natuurlijk wel een bestelling plaatsen via het normale afrekenproces door gebruik te maken van voorafbetaling (iDeal, creditcard, etc.). Je ontvangt de factuur dan direct na het plaatsen van de bestelling in de mail.

Hoe en wanneer worden de cadeau's afgeleverd?

Dit hangt af van het type product dat je gekozen hebt:

Digitale giftcard: Wanneer je via de website besteld wordt deze direct naar je mailbox gestuurd. Als je meerdere tegelijkertijd wilt bestellen, vul dan het formulier onderin in. De levertijd is dan gemiddeld 2-3 werkdagen.

Giftbox, planten, terrariums: Wanneer je via de website besteld kan je zelf een kaartje kiezen, tekst schrijven en de bezorgdatum selecteren.

Als je meerdere tegelijkertijd wilt bestellen, vul dan het formulier onderin in. De levertijd is dan gemiddeld afhankelijk van de gekozen personalisatie opties en aantallen, maar gemiddeld kunnen we binnen 7-10 werkdagen leveren.

We stemmen altijd met jou af wat de gewenste leverdag is zodat jouw relaties het cadeau op de juiste dag ontvangen.

Hoeveel stuks kan ik bestellen?

Het korte en enigszins flauwe antwoord: onbeperkt! We hebben ervaring met enkele tientallen tot duizenden stuks tegelijkertijd versturen.

Wanneer je elk cadeau naar een apart adres wilt zenden is het nodig om contact op te nemen. Meerdere aantallen naar hetzelfde adres kan je eventueel ook via de website bestellen.

Personalisaties kunnen vanaf 25 stuks.

We hebben staffelprijzen beschikbaar voor grotere aantallen.

Ik wil een plant naar losse adressen sturen, kan dit?

Geen probleem, neem even contact met ons op met je wensen, dan maken we een offerte op. Je krijgt vervolgens een CSV bestand van ons waarin je de adressen kunt aanleveren.

Wat zijn de levertijden?

Zonder personalisaties kunnen we bij aantallen onder de 50 stuks meestal binnen 2-3 werkdagen leveren.

Bij grotere aantallen of wanneer je het cadeau wilt personaliseren kunnen we binnen 7 - 10 werkdagen na akkoord op de offerte leveren (afhankelijk van de gekozen personalisatie).

Onze missie: een dagelijkse dosis natuur

Planten om ons heen op werk of thuis maken ons gelukkiger, gezonder en bewuster voor het belang van natuur. Daarom zetten wij ons in om planten en natuur zo toegankelijk mogelijk te maken. Dit kan je van ons verwachten:

Superverse planten direct uit onze derde-generatie familiekwekerij of een partnerkwekerij.

Bezorging met speciaal ontworpen verpakking om de plant onderweg te beschermen. Naar één adres of meerdere adressen.

Tal van personalisatie mogelijkheden waarmee jouw merk en/of boodschap duidelijk zichtbaar op het cadeau is.

Persoonlijk contact met Job, met wie je samen de beste optie bepaalt voor een groen cadeau. Aan de hand van jouw specifieke wensen en voorkeuren.