Kamerplanten

Kamerplanten zijn niet alleen een enorme toevoeging voor de inrichting van je huis, ze zijn ook goed voor het binnenklimaat! We hebben bij Plantsome een assortiment vol populaire kamerplanten met luchtzuiverende, stekelige, niet-giftige en zelfs bewegende eigenschappen.

Populaire kamerplanten

De Monstera, Calathea en Areca zijn op dit moment populaire kamerplanten. Iedere plant heeft zijn of haar eigen voorkeuren, daarom hebben we ze bij Plantsome ook allemaal een eigen unieke naam gegeven. Onze Zamioculcas heet Lucas en Bertie is onze warrige Graslelie!

Waarom online kamerplanten kopen?

Blij dat je het vraagt! Er zijn eigenlijk alleen maar voordelen. Zo hoef je jezelf geen breuk te tillen met een plant, potgrond en alles wat er nog bijkomt als je naar de winkel gaat. En dat is pas de eerste reden:

  • Vanaf je luie bank, stoel of hangmat door ons assortiment scrollen en de perfecte plant voor jou vinden.

  • Laat potten, accessoires en verzorgingsproducten direct met jouw plant meebezorgen

  • Jouw plant staat de dag voor bezorging nog in de kwekerij en komt dus kakelvers bij jou aan

  • Op werkdagen voor 12:00 besteld is de volgende dag in huis

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Blogs over kamerplanten

shopify-image

Hulp nodig bij de verzorging van je kamerplant?

Heb je geen groene vingers of gewoon hele lastige kamerplanten? De gratis Plantsome app helpt je bepalen hoeveel en hoevaak jouw groene vriend een drankje nodig heeft en op onze verzorgingspagina zoek je op plantensoort naar de beste tips en tricks!

Alles over de app