Kamerplanten met groot blad

I like big… blads and I can not lie! Je weet wat planten zeggen: grote bladeren, grote… Tja, wat zeggen ze eigenlijk? Een ding is zeker; een kamerplant met groot blad maakt indruk.

Kamerplanten met groot blad

Waarom heb jij een kamerplant met groot blad nodig?

Ken je dat verhaal van Eileen? Eileen, die je misschien beter kent als de Vioolplant, is een enorm populaire meid. Ze gaat al decennia mee en is een van de meest populaire kamerplanten die er zijn. Eileen wordt onder andere geroemd om haar grote vioolvormige blad. Daar is menig plant stikjaloers op. In veel Urban Jungles wordt Eileen op bladeren gedragen. Alle planten zouden wel zo’n mooi groot blad willen als Eileen. En wij snappen dat eigenlijk wel, want wij mensen willen toch ook het liefst een grote bos glanzend haar?

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Blogs over kamerplanten

Wat zijn de voordelen van kamerplanten met groot blad?

Kamerplanten met grote groene bladeren zijn de shit. Ze maken de dienst uit in veel Urban Jungles omdat ze er superstoer uitzien en hun groene amigo’s tegen ze op kijken. Daarnaast vangen hun grote bladeren veel zonlicht. En wist je dat hun bladeren water kunnen vasthouden of juist verdampen? Hierdoor kunnen ze ook de temperatuur regelen. Best wel cool, toch?

Kamerplanten met groot blad
shopify-image