Tropische kamerplanten: que sí, que no

Aloha! Zet je verwarming op 30 graden, laat de Lambada uit je speakers knallen en zet je zonnebril op. En vergeet vooral niet een paar tropische kamerplanten in je woonkamer te zetten. Alsjeblieft: dit is jouw ticket naar Hawaï!

Onze tropische kamerplanten

Waarom heb jij tropische kamerplanten nodig?

Kijk, veel mensen vliegen 8 uur om 2 weken op een tropisch eiland te liggen. Laten we zeggen dat je voor een ticket minstens €600 kwijt bent. Ervan uitgaande dat je niet alleen gaat, maar met je beste vriend, grote liefde of lievelings-oudtante, verdubbelen we dit bedrag. Hotelletje erbij. Kom je toch al gauw op €2000 uit. Life hack: je kan dat tropische eiland ook gewoon naar jouw woonkamer brengen! Wij hebben allemaal groene amigo’s vanuit de tropen naar onze kas in Honselersdijk gehaald. Ze hebben het daar echt wel gezellig en goed hoor, maar ze staan te springen om een tropisch feestje. Dus nodig Marty, Ollie of Balou uit. Trommel je beste vriend, grote liefde én lievelings-oudtante op, hang ze een bloemenkrans om, duw ze een Sex on the Beach in de hand en gaan met die bananenplant!

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Lees meer over kamerplanten!

Tover ook je badkamer om in een tropisch paradijs

All the plants standing in the line for the bathroom! Helemaal leuk zo’n tropisch eiland als woonkamer, maar je wil natuurlijk niet dat je vibe gekilled wordt als je aan het eind van een lange dag zweten in je hangmat in een saaie witte badkamer moet gaan staan douchen. Je badkamer mag daarom niet achterblijven. Sommige tropische planten zijn geknipt om in de badkamer te vertoeven; ze houden van warme, vochtige en minder lichte plekken. Onze amigo’s Remus, Bertie en Tito zijn van die gouden gasten die je graag vergezellen tijdens het douchen. En ze zuiveren ook nog eens de lucht!

Onze tropische verrassingen
shopify-image