Eindelijk... de Plantsome app versie 2.1.1!

Eindelijk... de Plantsome app versie 2.1.1!

Hi there, handsome!

The time has come… eindelijk een nieuwe update van de Plantsome app, oh yeah! Het was écht nodig, weten we, sorry. 

Onze app vertoonde de laatste tijd steeds meer gebreken. Zo werden niet alle meldingen ook daadwerkelijk doorgegeven. Bob kan gerust een tijdje zonder water, maar niet al onze groene vrienden zijn zo verstandig met drank, helaas. Ze waren het zo zat dat ze soms zelfs besloten om uit je overzicht te vertrekken, terug naar de rimboe. Sommige van onze groene vrienden pakten het slimmer aan. Ze maakten stiekem misbruik van de kinderziektes die nog in de app zaten. Zo vroegen ze soms wel 30 keer per dag om een drankje… de slimmerds. 

Positive vibes only

De reden waarom de app al een tijdje falend gedrag vertoonde zien we graag positief in. Hij is namelijk in korte tijd zó populair geworden dat het systeem niet meer goed werkte. We zijn daarnaast nog steeds een jonge start-up, dus tijd om dit soort problemen ad-hoc te fixen is er gewoonweg niet, helaas! In kleine sessies is er gewerkt aan het functioneren van de app, en jawel, hij is écht een stuk handiger en fijner in gebruik geworden! Wat we precies hebben gedaan? We zetten het graag even voor je op een rijtje.

 Nieuwe en bijgewerkte features

  • Misschien wel het vervelendste van de vorige versie: een slecht werkend logboek. In plaats van dat je nu 10 minuten moet scrollen worden de nieuwste meldingen gewoon direct bovenaan getoond, yes!
  • Naast dat planten lekker gaan op water hebben ze ook soms plantenvoeding nodig. Voortaan krijg je dus ook een melding als je plant voeding kan gebruiken. Uiteraard kun je deze optie ook per plant uitschakelen, wel zo handig. Heb je nog geen plantenvoeding in huis? Bekijk onze Pokon producten eens!
  • Vergeetachtig? Don’t worry! Je kunt nu ook bijhouden welke planten je wel en/of juist geen water hebt gegeven!
  • Voorheen kwam je op het homescreen terecht als je een melding opende. Niet zo handig, al zeggen we het zelf. Nu kom je direct in het logboek terecht als je op een melding klikt, score! 
  • Naast alle handige tweaks is de app in een nieuw jasje gestoken, onze nieuwe huisstijl staat hem een stuk beter.
  • Ook hebben we zo’n 75 nieuwe planten toegevoegd. Zit jouw plant er nog niet tussen? Mail ons gerust, dan zit hij er bij de volgende versie wellicht wél bij! 

Last but not least

Natuurlijk zijn ook alle eerder beschreven problemen verholpen en hebben we de app een stukje gebruiksvriendelijker voor je gemaakt. Wel zo fijn! Ben je net zo enthousiast geworden als wij zijn? Je kunt de app hier downloaden voor Apple en hier voor Android.

Blij of juist niet zo blij met de nieuwe update? Laat jouw mening horen door ons te mailen of appen, we helpen je graag verder :)

Verder lezen

    ... ...