Match je planten met de interieurtrends van 2021!

Match je planten met de interieurtrends van 2021!

Leuk die interieurtrends, maar hoe zit het met de groene amigo’s? Als echte interieur junkie ben je waarschijnlijk al helemaal op de hoogte van dé trends van 2021. Pinterest afstruinen, bouwmarkt in- en uit, klussen. Yes, het begint te kriebelen nu we allemaal zoveel thuiszitten! Ieder interieur is natuurlijk pas écht compleet als je deze combineert met een van onze groene vrienden. “The finishing touch” - om het even lekker chique te zeggen. In deze blog combineren wij onze groene vrienden met de interieurtrends van dit moment! Ga er lekker voor zitten, kopje thee erbij en waan je in ons planten walhalla. Let’s go!

 

Kringloop parels. Lekker duurzaam! 

Groen, groener, groenst. Deze tijd heeft ons aan het denken gezet, en - gelukkig - worden we allemaal steeds groter fan van duurzaamheid. Van deze trend beginnen we toch wel een beetje te ‘joelen’ hoor.. hihi - no shame. Nee zonder grap, van duurzaamheid worden we écht heel blij! 2021 wordt het jaar van het speuren naar kringloop parels, oude meubels een nieuw leven inblazen en accessoires van gerecyclede materialen. Daar gaat ons plantenhart van kloppen. De tofste en mooiste accessoire voor een duurzame koffiehoek? Bruno! Onze Bruno hebben we samengesteld met Nespresso, hij groeit namelijk op gerecyclede koffiedrab!

Planten interieur

 

Wereldreisje doen?

Een reis om de wereld zit er voorlopig even niet in. Balen! Maar, waarom op vakantie gaan als het thuis ook als vakantie kan voelen? Meubels van Zuid Afrika tot Zweden, prachtige warme kleurenpaletten als aardetinten, chocolade bruin, kastanje rood en indigo blauw. Het wereldse interieur brengt een stukje van de wereld bij jou in huis! Chique materialen als messing, satijn & sterke contrasten maken het interieur helemaal af. Net of je in een 5 sterren hotel verblijft. Heerlijk! Onze groene amigo’s maken het vakantiegevoel compleet. Met hun wortels afkomstig uit de hele wereld showen ze met trots hun roots bij jou in huis. Geef je interieur een groene, wereldse boost met de Afrikaanse Eileen, Braziliaanse Sophia of de Aziatische Miley.

Werelds interieur

Oosterse tapijtjes en planten. Veel planten! 

Nog zo’n goede trend is het Boho interieur, ook wel die lekkere oosterse tapijten en veel wit. We worden er spontaan zennn van. Fleur het op met wollige kussens en natuurlijk; grote planten! De echte grote jongens winnen het in dit interieur. Een lekkere eyecatcher die zorgt voor kleur en rust in huis! Nou, 3x raden welke groene amigo’s wij hiervoor aanraden? Onze XL amigo’s natuurlijk. Nét een maatje meer, tikkeltje grootheidswaanzin & de dorstigste wortels van allemaal. Ga jij voor Boho? Maak dan kennis met onze grote jongens.

Welcome to the jungle. 

De Urban Jungle is voor ons als planten gekkies, natuurlijk het meest herkenbare interieur. Een woning vol planten. De droom van iedere planten-fan! En met onze app, helemaal niet zo moeilijk te onderhouden. Ook in 2021 is de Urban Jungle een populaire interieurstijl. Nu is het alleen nog de missie om de perfecte groene amigo’s te vinden. Voor jou een vraag, voor ons een weet. De grootste tip? Gebruik onze plantenzoeker!

Urban Jungle

Ja- wattes?

Japandi. Wat een goede naam eigenlijk! Japandi is misschien wel dé trend van 2021. Overal zie je deze mix tussen Japan en Scandinavië terugkomen; Japandi kun je herkennen aan een minimalistisch interieur met warm hout en top design. Less is more! Toch liever van de lichtere houtsoorten? Ook dit valt mooi te combineren met deze interieurtrend. Glas gecombineerd met wit en lichtere houtsoorten zorgt voor rust. Belangrijk dus dat onze groene amigo niet de volledige aandacht trekt, maar wel indruk maakt! Bijvoorbeeld onze oldie but goldie Marco de pannenkoekenplant!

Doe is gek! 

Kleur, maar dan anders! Van een lekker kleurtje zijn we niet vies. En zeker niet als het als zo’n eyecatcher op de muur staat. Lekker anders! Kleurvlakken; Deze trend speelt al een tijdje, maar wordt steeds populairder. Het zorgt voor een speels interieur en laat bepaalde interieur items écht uitblinken. Ideaal dus om je groene amigo een ere plekje te geven! Welke groene vriend daar goed bij past? Ollie, met zijn kekke stengels past wel in interieur dat een beetje pit mag hebben. Of wat dacht je van Pippi?

Met de kennis die je nu hebt opgedaan kun je weer lekker thuis een de slag! Toch nog op zoek naar nét iets anders? Op onze Facebook en Instagram delen we nog veel meer planten inspiratie. Volgen dus!

Bron vermelding
Foto 1: eigen foto
Foto 2: @verhipstyling via Instagram
Foto 3: Charlotte May, via Pexels
Foto 4: @houseof_lou via Instagram
Foto 5: Daria Shevtsova, via Pexels

Verder lezen

    ... ...