Alles over de Corona maatregelen

Zit jij inmiddels thuis in isolatie? Geen zorgen, onze groene amigo’s slaan een blad om je heen! We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je vragen hebt over wat de Corona maatregelen betekenen voor jouw nieuwe bladmatties. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail, bel of Whatsapp ons gerust! We helpen je graag.

Absoluut! Wij zijn op alle kanalen gewoon bereikbaar. De tijden waarop we bereikbaar zijn, zijn ook niet veranderd. Ons kantoor-team werkt wel vanuit huis dus als je een spontaan bezoekje in gedachten had, sta je helaas voor een dichte deur. Houd je bezoek overigens wel in gedachten! Zodra we weer mogen knuffelen ontvangen we je met open armen!

In theorie kan dat. Het virus kan alleen maar een aantal uur overleven op een kamerplant. De planten zijn langer dan een paar uur onderweg vanaf de kwekerij, namelijk zo'n 24 uur. Het virus kan dus nooit via de planten in jouw huis terecht komen. Perfectly safe!

Jazeker! Ons inpakteam behandelt de planten met de grootste zorg om besmetting te voorkomen. Ze wassen extra vaak hun handen en houden gepaste afstand van elkaar. Er wordt overigens ook alleen gewerkt met een team dat zich topfit voelt!

De bezorgers van PostNL nemen gepaste maatregelen vanwege het Coronavirus. Zo houden ze minimaal 1,5 meter afstand. Niet zo gezellig, wel zo veilig! Je hoeft ook zelf geen krabbeltje te zetten voor ontvangst, dat doen de bezorgers. Ze zullen alleen wel om de laatste 3 tekens van je identiteitsbewijs vragen. Handig om deze dus bij de hand te hebben!

Net als PostNL zullen zij tekenen voor ontvangst en houden zij gepaste afstand!