Natuur om je heen maakt blij!

Zet jezelf iemand anders in het zonnetje met groen voor in huis of tuin! Of je nou van tuinieren houdt, groene vingers hebt of meer van het binnenleven bent, groen is altijd goed!

We hebben de leukste cadeaus op een rijtje gezet: cadeausets om mee te kweken, DIY terrariums en de leukste planten voor binnen en buiten. Jij zoekt iets uit, wij bezorgen het voor je!

Grow it yourself!

Duurzame cadeau sets om mee te kweken

We hebben twee sets voor je samengesteld waarmee je zo makkelijk (en stijlvol) mogelijk je eigen aardbeien, kruiden of kiemgroenten kan kweken.

Alle planten en zaadjes zijn 100% biologisch gekweekt. De pot bij elke set is gemaakt door Elho en zijn van 100% gerecycled plastic (en ook weer volledig recylcebaar) en gemaakt met windenergie. Ze zijn speciaal ontworpen om het kweken zo makkelijk mogelijk te maken.

Aardbeien kweekset

Hou je van tuinieren? Dan is deze aardbeien kweekset perfect! Doordat de pot op pootjes staat worden de aardbeien met hun voetjes van de vloer gehouden. Zo zijn ze veilig voor plaagdieren en kunnen ze lekker bungelen. De ronde rand zorgt voor goede ondersteuning en water geven gaat makkelijk via de zijkant van de pot.

Meer over de aarbeien kweekset

Kiemgroenten kweekset

Kiemgroenten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond! Kweek je eigen kiemgroenten makkelijk en snel met deze duurzame microgreens pot van Elho + biologische zaadjes naar keuze.

Meer over de kiemgroenten kweekset

Do-it-yourself terrariums

Met deze terrariums haal je kleine ecosystemen in huis die zichzelf in stand houden, zonder dat ze water nodig hebben, hoe tof! En de gelukkige ontvanger mag eerst al zijn of haar creativiteit loslaten op het in elkaar zetten van het terrarium. Met makkelijke gebruikshandleiding.