Over Plantsome

Twee jonge ondernemers, die ook nog eens broers zijn. En, oja.. ze zijn ook nog de zoons van een plantenkweker! Combineer dat met de wil om het kopen van planten simpeler te maken en tada.. Plantsome is geboren.

Waarom kost het tegenwoordig nog zoveel moeite om een plant te kopen? Een tripje naar het plaatselijke tuincentrum kost je al gauw een paar uur en een plant meenemen na het boodschappen doen kost je al gauw.. nouja, je rug misschien. Met al die zware tassen ook nog een plant onder je arm wurmen? Nee bedankt! Dat moet en kan simpeler, toch?

orange-leaf green-leaf
about-us

Dit zijn Thom en Axel, broers met passie voor planten en passie voor ontdekken.

Om je heen kijken, nieuwe dingen zien en leren.. dat vinden we vet. Nieuwe inzichten die tot nieuwe ervaringen leiden, zo kan dat ook met planten zijn! Planten kunnen de lucht in je huis zuiveren, geluk brengen (wetenschappelijk bewezen, ja écht!) of natuurlijk van jouw huis een écht thuis maken. Wij weten precies welke plant kan brengen wat jij nodig hebt, geloof je het niet? Probeer onze plantenzoeker maar eens uit, wie weet blazen we je wel omver!

Thom & Axel

blue-leaf

Nog niet uitgelezen?