Over Plantsome

Plantsome is in 2015 opgericht door Axel en Thom, zoons van een kweker, om het makkelijker te maken jouw dagelijkse dosis natuur in je leven te krijgen! Dat doen we door het kiezen, kopen én verzorgen van jouw (kamer)planten zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken.

Waarom kost het tegenwoordig nog zoveel moeite om een plant te kopen? Een tripje naar het plaatselijke tuincentrum kost je al gauw een paar uur en een plant meenemen na het boodschappen doen kost je al gauw.. nouja, je rug misschien. Met al die zware tassen ook nog een plant onder je arm wurmen? Nee bedankt! Dat moet en kan simpeler, toch?

orange-leaf green-leaf

Dit zijn Thom en Axel, broers met passie voor planten en natuur.

Opgroeien in een kwekerij heeft ervoor gezorgd dat we alles weten over het verzorgen van planten. Pas toen we ook tijd in de wilde natuur gingen besteden realiseerden we ons hoeveel meer planten en bomen voor ons doen! We voelen ons mentaal en fysiek altijd beter na een wandeling in de natuur (of in de kas). En niet alleen wij, ook wetenschappelijk is bewezen dat de aanwezigheid van planten, bomen en andere vormen van natuur je minder gestrest en creatiever maakt. Met Plantsome willen we helpen een dagelijkse dosis natuur in je leven te krijgen door het zo makkelijk mogelijk te maken om planten in je huis, tuin en kantoor te hebben. Doe je mee?

Thom & Axel

blue-leaf

De favorietjes van Axel & Thom

Nog niet uitgelezen?